Lucky Seven

Speel met echt geld

Als je een echte classic slot wil spelen, dan is Lucky Seven precies wat je zoekt. Als slogan staat er niet voor niks in het speelscherm "It's Las Vegas in thet comfort of your home!". Het is wat dat betreft net alsof een gokkast uit Las Vegas op je beeldscherm terecht komt. Qua speelwijze lekker eenvoudig. Het is een spel ontwikkeld door Betsoft Gaming en helaas hebben zij Lucky Seven nog niet van Flash omgezet in HTML5. Dit betekend dat deze alleen te spelen is op een desktop of laptop. Het is ook maar de vraag of deze klassieke slotmachine hergeprogrammeerd gaat worden.

Spelregels Lucky Seven

Zodra de Lucky Seven slot geladen is, zal je eerst de keuze krijgen uit twee verschillende "views". Je kan er voor kiezen om alleen de rollen in beeld te krijgen of de rollen i.c.m. de uitbetaal tabel. Natuurlijk kan je na je keuze altijd nog even switchen. De spelregels zijn verder niet zo ingewikkeld, alleen de inzet aanpassen is misschien even wat vreemd. Je kiest namelijk eerst een muntwaarde door te klikken op het rode getal net onder de rollen. Standaard staat die niet op z'n laagst. Je hebt de keuze uit een muntwaarde vanaf 1 cent tot maximaal 25 cent. Daarnaast heb je nog de keuze met welke bet level je wil spelen. De uitbetaal tabel laat al zien dat je kan kiezen uit bet level 1, 2 of 3. Laat die gerust op max. staan of klik op de max button om te gaan spelen.

De Lucky Seven slot speel je met slechts 3 rollen en een enkele winlijn. (Hoe klassiek wil je het hebben?). Het doel is om op de middelste rij een win combinatie te krijgen van gelijke symbolen. Het kersen symbool betaald zelfs een prijs uit als er maar eentje of twee op de winlijn terecht komt (positie maakt niks uit). Bar symbolen kunnen met elkaar gecombineerd worden. Hogere winsten behaal je met de Lucky Seven of Red Seven (minstens een 3 of a kind.

Hoofdprijs Lucky Seven

Je zou verwachten dat het symbool "Lucky Seven" staat voor de hoogst mogelijke winst, maar dat is niet het geval. De rode zeven (Red Seven) betaald namelijk de hoofdprijs uit. Echt geld spelers doen er goed aan om altijd "max bet" te spelen, desnoods met de laagste muntwaarde. De uitbetaal tabel laat al zien waarom. Bet level 1 en met 3 rode zevens win je 1.000 munten, level 2 en je wint 2.000 en bij level 3 is de hoofdprijs opeens 5.000 munten.

Casino

Gokje wagen

Een gokje wagen met echt geld is altijd spannend, maar hier niet mogelijk. Alvorens je gelijk op bovenstaande banner klikt is het eerst goed om het volgende te lezen. Lucky Seven heeft een RTP van 97%. RTP staat voor Return To Player (uitbetaal percentage). Voor een online classic slot is dat percentage erg hoog te noemen. Echter... het is ook een spel met een hoge variantie (high volatility). Dit betekend dat de kans groot is dat je vele speelrondes achter elkaar niks of erg weinig wint. Het betekend ook dat de kans groter is op hogere prijzen.